MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 22 feb 2024, 03:35

Ervaring stoelbekleding

Alles omtrent het interieur (zoals bediening, bekleding, montage)

Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor Ron Mac W123 » 09 apr 2020, 14:42

Hallo,

Heeft er iemand ervaring met nieuwe stoelbekleding die bv aangeboden wordt op een Duitse website. Het zijn geen hoezen maar echt nieuwe bekleding.
Ik hoor het graag.
Ron Mac W123
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 27 maart 2020, 01:11
Woonplaats: Helmond
Roepnaam: Ron
Type wagen: 240D
Bouwjaar: 1980
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Citroen C6, BMW E36, Volvo 66.


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor 240DMaroc » 30 apr 2020, 02:42

Op welke site word dit aangeboden??

Mvg Imad
240DMaroc
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Berichten: 106
Geregistreerd: 02 maart 2011, 23:34
Type wagen: 240D
Bouwjaar: 1970
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Mercedes 207D 1985


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor MBreed » 30 apr 2020, 11:22

Over het algemeen is 99% van dat soort producten zeer matig. Heb je een link?
Avatar gebruiker
MBreed
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 780
Geregistreerd: 27 aug 2016, 21:27
Woonplaats: Schagen
Roepnaam: Max
Type wagen: 230
Bouwjaar: 1976
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W202 C180 1998 50d km


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor RD500sec » 30 apr 2020, 17:59

https://www.sjs-carstyling.com/product-page/sitzbezüge-mercedes-w123-t-modell-1-2-3-serie-blau-durchgehende-rückbank

Ik ben hier wat tegen gekomen, of Ron deze site bedoelt zou ik niet weten.
Ook heb ik geen ervaring met de bekleding.
Met vriendelijke groet, Richard
RD500sec
Technisch adviseur
Technisch adviseur
 
Berichten: 1315
Geregistreerd: 03 okt 2014, 17:25
Woonplaats: gemeente Schagen
Roepnaam: Richard
Type wagen: 230TE
Bouwjaar: 1982
Automaat: Nee
LPG: Nee


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor MBreed » 30 apr 2020, 21:18

SJS is ook zeeer matig. Ik heb de lederen hoezen eens gezien en zelf ooit een hoedenplank besteld, en het was beiden was niks.
Avatar gebruiker
MBreed
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 780
Geregistreerd: 27 aug 2016, 21:27
Woonplaats: Schagen
Roepnaam: Max
Type wagen: 230
Bouwjaar: 1976
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W202 C180 1998 50d km


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor MJW123 » 30 apr 2020, 22:15

Ik heb bij deze firma al verschillende keren een middenarmsteun en 1x hoofdsteunen voor een W123 combi besteld, deze waren steeds van een goede kwaliteit. 1x hebben ze een verkeerde kleur middenarmsteun gestuurd en toen is alles ( na enig aandringen mijnerzijds ) redelijk opgelost.

www.steenbuck-web.de schijnt wel/ook een gerenommeerde specialistbbte zijn.

Succes !!
Vriendelijke groet,
Mark
MJW123
Gold Boarder
Gold Boarder
 
Berichten: 219
Geregistreerd: 06 dec 2011, 23:27
Woonplaats: Prov. Noord-Brabant
Roepnaam: Mark
Type wagen: 300D
Bouwjaar: 1964
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: 240D aut. 1981 en 230E 1982.


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor MBreed » 01 mei 2020, 12:17

Nu is een armsteun of een hoofdsteun wel iets anders dan complete stoelbekleding.

Steenbuck heb ik wel op beurzen gezien, zag er daar goed uit, maar verder geen ervaring mee.
Avatar gebruiker
MBreed
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 780
Geregistreerd: 27 aug 2016, 21:27
Woonplaats: Schagen
Roepnaam: Max
Type wagen: 230
Bouwjaar: 1976
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W202 C180 1998 50d km


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor Ron Mac W123 » 02 mei 2020, 10:40

Sjs bedoel ik idd.
Armsten heb ik van daar besteld en was wel oke.
Alvast bedankt voor de reacties.
Ron Mac W123
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Berichten: 11
Geregistreerd: 27 maart 2020, 01:11
Woonplaats: Helmond
Roepnaam: Ron
Type wagen: 240D
Bouwjaar: 1980
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Citroen C6, BMW E36, Volvo 66.


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor Post4richard » 16 jan 2022, 19:15

Ik wil een interieur opnieuw bekleden en ben eigenlijk opzoek naar MB-Tex in olive-green (136). Leder (236) is eventueel ook een optie.
Ik heb via het forum al wel een aantal websites gevonden (https://mbzclassicparts.de/products/w12 ... 8702720191 en https://westtrading.nl/autobekleding/ku ... ter/W123/1) maar helaas niets in de juiste uitvoering kunnen vinden.
Hebben jullie nog tips ?
Post4richard
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 06 jan 2021, 10:22
Roepnaam: Ries
Type wagen: 280E
Bouwjaar: 1973
Automaat: Ja
LPG: Ja


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor RD500sec » 17 jan 2022, 02:07

West trading levert stoffen e.d aan bekleders, niet aan particulieren.
Je zult dus een bekleder nodig hebben die het daar koopt, en de bekleding voor je op maat maakt.
Met vriendelijke groet, Richard
RD500sec
Technisch adviseur
Technisch adviseur
 
Berichten: 1315
Geregistreerd: 03 okt 2014, 17:25
Woonplaats: gemeente Schagen
Roepnaam: Richard
Type wagen: 230TE
Bouwjaar: 1982
Automaat: Nee
LPG: Nee


Re: Ervaring stoelbekleding

Berichtdoor banaan » 10 feb 2024, 09:10

Dit word gedaan in marokko
Bijlagen
7ebeb39e-d43f-4dd3-93d5-77efc737a119.jpeg
After zo komt het er allemaal uit te zien
7ebeb39e-d43f-4dd3-93d5-77efc737a119.jpeg (102.9 KiB)
3451BDD4-E6D2-4A40-B0A7-1D2677BCD083.jpeg
Before had een setje hoofdsteunen van voorstoelen gebruikt voor me achterbank
3451BDD4-E6D2-4A40-B0A7-1D2677BCD083.jpeg (2.38 MiB)
banaan
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 85
Geregistreerd: 10 mei 2012, 23:11
Woonplaats: Gouda
Roepnaam: Jozef
Type wagen: 220D
Bouwjaar: 1978
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W201 W123


Keer terug naar Interieur

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron