MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 26 sep 2023, 07:17

Anti roestbehandeling

Alles omtrent de carrosserie en de buitenkant, zoals bijv. spuiten, roest, plaatwerk, lassen maar ook spiegels, rubbers en chroom, ruitenwissers etc.

Moderator: Bram Jansen

Anti roestbehandeling

Berichtdoor Klasseklassiek » 05 apr 2016, 21:28

Alle roest vakkundig weg met 6 maanden garantie op ons laswerk

Roest ontstaat vaak binnenin de auto. Oppervlakkige roest kan makkelijk verholpen worden door schuren en behandelen met antiroest middel. Uw auto heeft een groter probleem wanneer blijkt dat de roest van binnenuit al aan de buitenkant te zien is. Toch zijn ook de roestbakken voor Klasse Klassiek geen probleem. Ons mooie plaatwerk en laswerk zorgen voor uw oplossing.

Roest van binnenuit

Roesten aan de binnenkant komt hoofdzakelijk door condens, pekel wat men in de winter strooit, modder en regenwater. Deze viezigheid hoopt zich op in de holle ruimtes en blijft staan in oneffen stukjes of delen waar de afwatering verstops is door vuil. Ook lasnaden en plaatsen waar plaatwerk over elkaar is gelast, kunnen water en vuiligheid vasthouden. Op deze plaatsen ziet u dan ook vaak roest.

Dorpels en kokerbalken

De meest lastige plaatsen zijn de dorpels of de kokerbalken onder de portieren. Dit zijn plaatsen waar water vaak blijft staan en vuil zich op kan hopen. Elke auto zal roest vertonen in de kokerbalken. Wanneer de kokerbalk er nog goed uitziet, wordt deze behandeld met roestbeschermers zoals lijnolie of dinitrol. Wanneer er een nieuwe kokerbalk nodig is, maakt Klasse Klassiek vanzelfsprekend voor u op maat.

Interesse in een anti-roestbehandeling?

Lees hier meer over een complete antiroest behandeling voor jouw auto: anti-roestbehandeling

Met de hand wassen

Als u uw auto regelmatig zelf goed wast, weet u ook sneller bobbeltjes of roestschilfers te vinden. Nog beter is het om de auto eens op de brug te zetten bij Klasse Klassiek en ook het chassis en de zwakke plekken van de auto eens onder de loep te nemen. Kom bijvoorbeeld eens langs op ons autospreekuur op zaterdagochtend. U bent er dan eerder bij en dat kan u een hoop kosten besparen.

Aankoopkeuring behoedt u voor miskoop

Wanneer u een aankoop van een klassieke auto overweegt en u wilt weten of u onderhoud of roestbehandeling kunt verwachten, kunt u een aankoopkeuring afspreken met de verkopende partij. Voor een klein bedrag, waarvan u misschien de kosten met de verkoper kunt delen, weet u de staat van de auto en kunt u zichzelf behoeden voor een miskoop. Klasse Klassiek voert graag de aankoopkeuring voor u uit. De kosten hiervoor bedragen € 85 ex BTW.

Roest? Lees verder over roest of heeft uw hulp nodig bij de roestbehandeling? Laat hier http://klasseklassiek.nl/contact dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aankoopkeuring? Klik hier http://klasseklassiek.nl/wat-doen-wij/aankoopkeuring voor meer informatie over onze aankoopkeuring.

Vragen? tel: 030-2676167 of bezoek onze website.

Klasse Klassiek
Overijsselhaven 41-45
3433PH Nieuwegein

Openingstijden: Doordeweeks van 9:00 uur t/m 17:00 uur en zaterdag op afspraak van 9:00 uur t/m 13:00 uur
Klasseklassiek
Sponsor
Sponsor
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 24 maart 2016, 20:34
Type wagen: Pagode W113
Bouwjaar: 1975
Automaat: Nee
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Klasse Klassiek is uw specialist in laswerk, plaatwerk, onderhoud, reparatie en restauratie van uw oldtimer, klassieke auto of youngtimer. Wij helpen en houden u graag op weg! Van grote tot kleine projecten zijn wij u tot dienst voor eerlijke prijzen.


Re: Anti roestbehandeling

Berichtdoor Jurgen » 10 apr 2016, 16:56

Dinitrol-vk.jpg
Dinitrol-vk.jpg (273.55 KiB)


Dinitrol-ak.jpg
Dinitrol-ak.jpg (1023.32 KiB)
Afbeelding
Klasse Klassiek is gespecialiseerd in plaatwerk, laswerk. Daarnaast natuurlijk het onderhoud en reparaties. Ook aankoop keuringen voor een scherp bedrag!
KlasseKlassiek.nl
_______________________________________________________________
Avatar gebruiker
Jurgen
Moderator
Moderator
 
Berichten: 2292
Geregistreerd: 06 nov 2005, 13:40
Woonplaats: Almere
Type wagen: 300TDT
Bouwjaar: 1974
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: W123 300TDT 1983
W123 230C 1978
W123 280CE 1983
310D James Cook Camper
Plymouth Satelite 1972


Keer terug naar Carrosserie & Exterieur

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten