MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 21 sep 2017, 08:59

Kachelstand gaat maar tot 2

Alles omtrent het interieur (zoals bediening, bekleding, montage)

Moderators: Bram Jansen, 300TD W123

Kachelstand gaat maar tot 2

Berichtdoor Bonk » 17 aug 2017, 10:52

Bij mijn W123 kan ik de kachelstand maar tot 2 draaien, ik kan deze dus niet in de hoogste zetten.
Vooraleer dat ik dit begin uit te bouwen, heeft iemand dit al eens voor gehad ?

Bedankt voor de reactie
Bonk
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 77
Geregistreerd: 07 jul 2011, 11:00
Roepnaam: Bonk
Type wagen: 300D
Bouwjaar: 1981
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Auto 1: 300D W123 van 1985 is omgebouwd van ambulance tot motorhome.
Auto 2: 300D W123 van 1981 - sedan silberblau
Auto 3: 300D W123 van 1982 - sedan champagner
Auto 4: 300TD W123 van 1981 - Touring Diesel - Silber


Re: Kachelstand gaat maar tot 2

Berichtdoor Bonk » 17 sep 2017, 20:50

Iemand een tip hieromtrent ?
Bonk
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 77
Geregistreerd: 07 jul 2011, 11:00
Roepnaam: Bonk
Type wagen: 300D
Bouwjaar: 1981
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Auto 1: 300D W123 van 1985 is omgebouwd van ambulance tot motorhome.
Auto 2: 300D W123 van 1981 - sedan silberblau
Auto 3: 300D W123 van 1982 - sedan champagner
Auto 4: 300TD W123 van 1981 - Touring Diesel - Silber


Re: Kachelstand gaat maar tot 2

Berichtdoor Hans230CE » 17 sep 2017, 22:50

Schakelaar kaduuk??? Al gemeten???
_________________________________________________________________________________




A car takes you from A to B, A Benz takes you everywhere and beyond.

Gtn van ant zeetje, Hans
Avatar gebruiker
Hans230CE
Platinum Boarder
Platinum Boarder
 
Berichten: 8171
Geregistreerd: 23 jul 2006, 19:04
Woonplaats: Oostende (B)
Roepnaam: Hans
Type wagen: N.n.b.
Bouwjaar: N.n.b.
Automaat: Ja
LPG: Nee
Opmerkingen / andere wagens: Renault Megane Cabrio full spec


Re: Kachelstand gaat maar tot 2

Berichtdoor RD500sec » 18 sep 2017, 00:35

Het kan zijn dat.de kabel die de frisse lucht regelt niet goed staat afgesteld.
De knop voor de ventilatorstand bediend tevens de luchtklep voor de buitenlucht.
Tussen 0 en de eerste snelheid zet je de klep open, daarna kan je de ventilator inschakelen in de diverse standen. Staat de kabel voor de klep niet goed afgesteld, kan je mogelijk de hoogste stand niet inschaKelen
Met vriendelijke groet, Richard
RD500sec
Gold Boarder
Gold Boarder
 
Berichten: 250
Geregistreerd: 03 okt 2014, 17:25
Woonplaats: gemeente Schagen
Roepnaam: Richard
Type wagen: 230TE
Bouwjaar: 1982
Automaat: Nee
LPG: Nee


Keer terug naar Interieur

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten