[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
Mercedes Benz, aanschaf onderdelen bij de dealer : Gevraagd: Onderdelen en toebehoren

MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 16 apr 2024, 12:49

Mercedes Benz, aanschaf onderdelen bij de dealer

Mercedes Benz, aanschaf onderdelen bij de dealer

Berichtdoor Bram Jansen » 15 okt 2016, 09:14

Na een lange periode van onderhandelen heeft Mercedes Benz Nederland bij wijze van grote uitzondering besloten het forum beheer van de Wclubs toegang tot het EPC /Mercedes Benz Webparts te verlenen.

De bedoeling hiervan is om leden van de Wclubs beter van dienst te kunnen zijn met originele onderdeel nummers van hun Young of Oldtimers. Het spreekt voor zich dat Mercedes Benz bij het geven van toegang tot het EPC/Webparts systeem de hoop uitspreekt hierdoor de leden van de Wclubs ook wat meer bij de dealers te zien voor aankoop van de onderdelen.

Je kunt mij Je VIN of chassis nummer per PB sturen met het onderdeel wat u zoekt. Ik kan dan voor je kijken of het onderdeel beschikbaar is. De afspraak is dat je bij aankoop van onderdelen, bij de dealer meldt van welke Wclub je bent.

Om misbruik te beperken wordt nagedacht over een pas-systeem.

Dit aanbod van Mercedes Benz Nederland is éénmalig en geldt ook voor de Heckflosse, G-Klasse etc.
Bram Jansen
 

Keer terug naar Gevraagd: Onderdelen en toebehoren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten