[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
ratelend geluid linksachter bij zware belasting : Techniek

MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 27 apr 2024, 13:36

ratelend geluid linksachter bij zware belasting

Alle techniek (mechanisch, elektronisch) zaken horen hier thuis.

ratelend geluid linksachter bij zware belasting

Berichtdoor Yost » 13 aug 2007, 08:33

Mensen, gisteren was ik voor het eerst zwaarbeladen: twee mensen en een peuter achterin, twee mensen voorin en een goedgevulde kofferbak. Bij lage snelheden was er een hard ratelend geluid te horen linksachter. Iemand dacht dat het de veer van de kofferbak was die tegen de plastic binnenzijde trilde. Dat was het niet maar zo klonk het inderdaad ongeveer. Bij hoge snelheden was het weg en toen we onze twee gasten hadden afgezet verdween het geluid ook als sneeuw voor de zon.

Een tweede geluidje hoorde we ook: een hoog gierend geluid bij stationair draaien, ook dat verdween nadat twee mensen onze auto verlaten hadden. Klonk als een slippend riempje.

Any ideas?
Yost
 

Keer terug naar Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten