[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
tomtom XL HD Traffic : Algemene vragen over jouw auto

MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 27 apr 2024, 14:04

tomtom XL HD Traffic

Hier kan je alles posten omtrent jouw eigen Mercedes wat niet in een ander forum past.

tomtom XL HD Traffic

Berichtdoor Toyman » 18 jul 2009, 09:17

Misschien onnodige informatie over de tomtom
maar ik zag het gisteren pas




TomTom stopt met de ondersteuning voor het One XL HD Traffic-navigatiesysteem. Gebruikers zullen geen nieuwe systeem- of kaartupdates meer ontvangen. Bij wijze van tegemoetkoming heeft TomTom een inruilactie op touw gezet.

TomTom biedt eigenaren van de One XL HD Traffic, een versie die alleen in Nederland is uitgebracht, de mogelijkheid om met korting een XL Live IQ Routes Europe-navigatiesysteem aan te schaffen. In plaats van de adviesprijs van 249 euro, hoeft bij inruil van de One XL HD Traffic maar 79 euro betaald te worden. Dat is dezelfde prijs als die van een Europese kaartupdate. De inruilactie loopt op 31 juli af.

Wie een XL Live IQ Routes Europe aanschaft, moet de volle mep betalen. TomTom geeft echter 170 euro terug als een retourformulier en het oude navigatieapparaat worden ingestuurd. Volgens jouwNav neemt TomTom ook de verzendkosten voor zijn rekening.

Een eventueel abonnement op de Map Update Service wordt automatisch overgezet op het nieuwe apparaat. Wie na de introductieperiode van 30 dagen geen gebruik meer wil maken van de Live-diensten van TomTom, heeft nog altijd de historische verkeersgegevens van IQ Routes tot zijn beschikking om aankomsttijden zo nauwkeurig mogelijk te gokken.

Gr Ton
Toyman
 

Keer terug naar Algemene vragen over jouw auto

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten