[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 136: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 141: Invalid argument supplied for foreach()
Vakantie..... : Reizen!

MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 23 apr 2024, 08:37

Vakantie.....

Plaats hier verslagen van reizen met je Mercedes klassieker. Dit mag een dagje Vroomshoop of Middelburg zijn, of een reis naar Moskou, zolang de trip of reis maar met je Mercedes is gemaakt. :)

Vakantie.....

Berichtdoor klafra » 07 okt 2006, 22:36

B) Nou dat ik ook maar even in de pen. Niet zover weg en zo opwindend als sommige andere verhalen maar toch..;)
Men neme drie kinderen pa en ma en een W123. de laatste
werd helemaal vol gepakt en als laatst hebben wij ons allemaal nog tussen de tassen gewurmd. En zo begon de reis naar.... Slagharen..tsja wat zal ik zeggen keuze van de kids dit jaar. Voor ons wel lekker rustig kids in het park en wij lekker luieren voor het huisje. De W123 er mooi naast geparkeerd en dat werkt goed:laugh: elke dag was er wel een voorbijganger die een praatje maakte over de auto. Maar het leukst was de wel dat de W123 voor een kleine file zorgde:laugh: Bij het uitrijden stond een wat oudere man die de stempels verzorgde. Hij was helemaal weg van de Mercedes, had er vroeger ook een gehad..dus er kwam een heel verhaal en kijkend over zijn schouder naar de achterop staande auto's : ach die moeten maar even wachten. Vlak voordat wij weer weg zouden rijden boog ie voor over en sprak de wijze woorden: jongen wees er heel erg zuinig op zoiets krijg je niet weer.
En deze woorden zijn bij ons blijven hangen.

Groetjes frans en Klaske<br><br>Bericht gewijzigd door: klafra, op: 2006/10/07 22:42

klafra
 

Keer terug naar Reizen!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten